Килим Джаз Шаги

Описание на продукта:

Килими Джаз, 100% омекотен Полипропилен, тегло 3000гр/м2, влас 20мм

120/180см. - 110лв.

160/230см. - 188лв.

Цена: 110лв

Промоции: