Подматрачна рамка Флекс двойна

Описание на продукта:

Подматрачна рамка Росмари - Флекс Дубло

Двойна подматрачна рамка с 28 ламела от Росмари

 140/190см - 209.00 лв.
 144/190см - 209.00 лв.
 160/190см - 219.00 лв.
 164/190см - 219.00 лв.
 140/200см - 218.00 лв.
 144/200см - 218.00 лв.
 160/200см - 229.00 лв.
 164/200см - 229.00 лв.
 180/200см - 259.00 лв.
 200/200см - 284.00 лв.

 

Цена: 209лв

Промоции: